Informasjon

LokasjonRissahallen, Rissa kommune
Tid startFredag 11. oktober, kl. 18:00
Tid sluttSøndag 13. oktober, kl. 15:00
InternettJa
Antall plasser150 (Kan øke ved behov)
Pris400 kr (deltager med bordplass)

Mer informasjon

HVA?

VisionLAN dataparty er et arrangement hvor deltagere tar med sine egne datamaskiner til Rissahallen, fra fredag til søndag. Man får tildelt en bordplass med strøm og nettverk, hvor man kan koble opp alt fra en stor datamaskin, til bærbar-PC eller TV/Spillkonsoll.

Man kan også delta uten datamaskin for å være sosial og delta på andre aktiviteter.

VisionLAN er et rus- og alkoholfritt arrangement, som er et meget sosialt, lærerikt og innholdsrikt – passer både gutter, jenter og voksne  🙂

Så ikke gå glipp av sjansen til å delta på en uforglemmelig helg!

BILLETTER

Deltager

Deltager-billett gir deg bordplass, to strømuttak og et nettverksuttak – slik at du kan koble til din PC, laptop, TV/spillkonsoll eller annen spillplattform.

Besøkende

Gir deg tilgang til hallen og de aktiviteter som arrangeres, men ikke konkurranser.

Aldersgrense

Ingen aldersgrense. Gjennomsnittsalderen har tidligere vært rundt 20 år.

Vi vil kreve samtykke fra foreldre/foresatte på deltagere under 15 år. Lenke for samtykke finner man under Foreldre og foresatt-siden (løsning levert av Signere.no).

Er man under 13 år vil vi kreve at man er sammen med noen eldre, enten en gruppe, storesøsken, foreldre eller lignende. Bare ta kontakt dersom du er usikker.

Man må kunne ta ansvar for seg selv over flere dager på et dataparty, som å huske og spise, drikke, vaske seg osv… Er man veldig aktiv i et spill, er det veldig lett at man glemmer å spise mat og/eller drikke veske. Vi ønsker å passe på våre deltagere så godt vi kan, men har dessverre ikke ressurser til å sørge for at deltagere får i seg mat og drikke – så derfor krav om samtykke fra foreldre.

Skjema for samtykke: Finnes på foreldre og foresatt-siden her.

TRANSPORT

Vi kan være behjelpelig med transport. Les mer på lenkene under.

KIOSK / MAT

Vi setter opp egen kiosk som vil selge blant annet hamburger og annen enkel mat.
Meny, priser og mer informasjon vil gjøres tilgjengelig nærmere arrangementet.

Mikrobølgeovn, vannkoker og/eller lignende vil være tilgjengelig.

OVERNATTING

Se: Sove på VisionLAN

TRÅDLØST NETTVERK

Det vil settes opp trådløst nettverk, men trådløst har sine begrensninger ved så mange deltagere på et sted. Så anbefaler sterkt at de som har mulighet benytter nettverkskabel.

Vakthold

Det vil være myndige vakter tilstede under hele arrangementet i tilfelle brann eller uforutsette hendelser. Et dataparty er et meget rolig arrangement, så vaktene vil nok mest samle søppel og tomflasker 🙂

Se vaktliste.

OVERVÅKNING

Et dataparty er et arrangement med masse datamaskiner og teknologi, hvor mange av deltagerne har kamera på både datamaskiner og telefoner. Det må tas høyde for at man kan bli tatt bilde av eller «overvåket» på et slikt arrangement. Vi i VisionLAN respekterer personvern høyt! Det skal ikke tas bilder eller film av personer uten at de er klar over dette. Det skal ikke publiseres bilder eller film som kan ha negativ innvirkning på en eller flere personer.

VisionLAN vil sette opp kameraovervåkning under arrangementet. Dette har to funksjoner. Det ene er at vi ønsker å streame hele datapartyet på Internett, og det andre er sikkerhet i forhold til tyveri (vi har pr. dags dato ikke hatt problemer med tyveri, men det vil være store sammenlagte verdier i hallen).

Ved streaming over Internett vil vi kun vise oversikt over hallen, hvor målet er å fremme arrangementet og lyset fra skjermene i en mørk hall. Konkurranser og finaler i turneringene vil derimot ha større fokus, både på spill og personene som deltar/spiller.

Har du derimot grunner for at du ikke ønsker å bli tatt bilde av/filmet, så ta kontakt med oss, så skal vi forsøke å legge tilrette så godt vi kan.

Du kan også lese om retningslinjer for overvåkning hos datatilsynet her: https://www.datatilsynet.no/Teknologi/Kameraovervaking/Hvilke-omrader-kan-overvakes/ 

Leter du etter mer detaljert informasjon? Se vår spørsmål og svar-side.